miércoles, 28 de octubre de 2015

Sense Por!


En què estem? 

   Desenvolupant un model d'una nova estructura cultural que es reflecteixi en la ciutadania. Com a idea som part d'una organització o plataforma que es planteja ser el cavall de Troia que necessitem per enderrocar la cultura de l'sadisme que durant dècades han forçat a través del dogma. Sense oblidar que per a això s'han fet amb la utilització dels impostos de totes.

Volem que es deixin de torturar animals en tots els sentits. Permetre que aquesta societat plantegi la tortura com a espectacle públic i quedar-se indiferent és no tenir empatia i consciència suficient del nostre medi natural de vida. Encara que estiguem envoltats de metall i ciment seguim sent una espècie.Mai hem deixat d'estar en la lluita. Seguim de moltes formes i encara que més o menys actius la raons per la qual persistir encara existeixen.

És una petició pública,
des de les nostres perspectives, que a la ciutat de València es facin concerts de música alternativa i compromesa socialment en comptes de curses de braus. Començant des falles de 2016.

Per a això participem i unim esforços des de ja amb el "comando Sense Per" per aconseguir aquest objectiu.

En qué estamos?

   Desarrollado un modelo de una nueva estructura cultural que se refleje en la ciudadanía. Como idea somos parte de una organización o plataforma que se plantea ser el caballo de Troya que necesitamos para derrocar la cultura del sadismo que durante décadas han forzado  a través del dogma. Sin olvidar que para ello se han hecho con la utilización de los impuestos de tod@s.

Queremos que se dejen de torturar a animales en todos los sentidos. Permitir que esta sociedad platee la tortura como espectáculo público y quedarse indiferente es carecer de empatía y conciencia suficiente de nuestro medio natural de vida. Aunque estemos rodead@s de metal y cemento seguimos siendo una especie.

Nunca hemos dejado de estar en la lucha. Seguimos de muchas formas y aunque más o menos activ@s la razones por la cual persistir aun existen.

Es una petición pública, desde nuestras perspectivas, a la ciudad de Valencia que se hagan conciertos de música alternativa y comprometida socialmente en vez de corridas de toros. Comenzando desde fallas de 2016.

Para ello participamos y unimos esfuerzos desde ya con el "comando Sense Por" para conseguir este objetivo.No hay comentarios:

Publicar un comentario